AI-integrering i organisationen

På dette kursus lærer du at sikre en succesfuld integration af AI, der både styrker trivsel, meningsfuldhed og produktivitet. Du lærer at arbejde systematisk med AI, så din organisation kan udnytte teknologiens potentiale på en ansvarlig og værdiskabende måde.


Du får indsigt i en forskningsbaseret metode, udviklet til at fremme en effektiv AI-integrering, der skaber en stærk intern dialog og styrker både arbejdsglæde og effektivitet.

Med denne metode lærer du, hvordan AI kan understøtte virksomhedens processer og samtidig sikre, at medarbejderne trives og føler sig inddraget i udviklingen. 

Dette kursus er en unik mulighed for at få konkret, praktisk viden om, hvordan AI kan implementeres på en måde, der ikke kun handler om teknologi, men om mennesker. 

Med STAIR-metoden får du værktøjer, der kan anvendes direkte i din organisation, og du vil kunne arbejde strategisk med AI, samtidig med at du skaber engagement og ejerskab hos medarbejderne.

Unfortunately, we cannot show you this content without the use of cookies. You can accept cookies in the left corner of the page.
 

Underviser: Louise Harder Fischer

Louise Harder Fischer er lektor, sektionsleder fo Digital Business Innovation og medstudieleder af MSc. i Digital Innovation and Management på IT-Universitetet i København. 

Hun har en baggrund som cand.merc.dat. fra CBS i Datalogi og business administration (1996) og en ph.D i informationssystemer fra IT-Universitetet (2018).

Hun har både haft leder- og konsulentjobs i industrien og i en lang årrække undervist i og skrevet bøger om it-ledelse.

Siden 2007 har Louise Harder Fischer også været ekstern lektor på CBS i it-forandringsledelse i kombination med forskningspartneransættelser i tech-
virksomheder.

Omdrejningspunktet for Louises forskning er ledelse og digital transformation, herunder New Ways of Working, som udforsker sammenhængen mellem adfærd, teknologi og kultur samt forandringsledelse, processer og mennesker.

 

Underviser: Martin Lassen-Vernal

Martin Lassen-Vernal er ekstern lektor på IT-Universitetet i København og kommunikationschef i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning, hvor han leder arbejdet med at integrere generativ AI i forvaltningens kommunikationsprocesser.

Hans tilgang er præget af en ansvarlig implementering af AI, hvor han lægger vægt på at forstå teknologien som et redskab, der skal bruges strategisk og med omtanke for både arbejdsgange og medarbejdertrivsel.

Martin er optaget af at udvikle metoder til at vurdere, hvornår og hvordan AI bedst kan bruges til at effektivisere opgaver, samtidig med at relationer og trivsel på arbejdspladsen opretholdes.

Om kurset:

Kurset er for beslutningstagere – ledere, digitalt ansvarlige, teamledere og afdelingsledere – der ønsker at sikre en ansvarlig AI-integrering i både private og offentlige virksomheder.

Tid og sted
Datoer for kommende kursusforløb fremgår af faktaboksen øverst på siden. Kurset afholdes på IT-Universitetet i København, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S.

Deltagerbetaling
Prisen for dette kursus er 6.100 DKK. Kurset er fritaget fra moms. (0% moms)

Adgangskrav og tilmelding
Der er ingen adgangskrav.

Detaljer
Kurset foregår på dansk. Der er ingen eksamen, men du får et kursusbevis når kurset er gennemført.

Begrænset antal pladser
Der er et begrænset antal pladser på kurset. Pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Der er gode muligheder for at søge økonomisk støtte til efteruddannelse. Erfaringsmæssigt kan der søges op til 50.000 pr. semester afhængig af fonden. Fondene har forskellige rammer, ansøgningsdeadlines, ansøgningsprocedurer m.v. og vi anbefaler derfor, at du kontakter fondene for specifik vejledning og søger viden i din egen organisation i god tid, inden ansøgningsperioderne åbner.

Hos nogle fonde er det i praksis din leder, der indsender din ansøgning i fondenes digitale ansøgningssystem. Vi anbefaler derfor også, at du og din leder forbereder jer i fællesskab, da der er meget stor søgning på fondsmidlerne. Tildeles der efter ”først til mølle” kan selv de største puljer være tildelt allerede en 20-30 minutter efter ansøgningsportalen er åbnet.

For offentligt ansatte kan følgende fonde være værd at undersøge:

For privat ansatte kan følgende fonde være værd at undersøge:

Særligt for finanssektoren:
På en række af kurserne under ITU Professional Courses kan du desuden søge om gratis deltagelse via finanskompetencepulje.dk. Bemærk, du skal være ansat i en virksomhed, der er omfattet af overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Finansforbundet.
 
Bruttolønsordning:
En anden finansieringsmulighed kan være f.eks. bruttolønsordning. En af fordelene ved en bruttolønsordning er, at din skat er med til at finansiere udgiften, så det ikke bliver så dyrt, som hvis du selv skal betale for hele uddannelsen. Undersøg mulighederne i din organisation i god tid.
 
Hent mere inspiration, og find flere relevante informationer om fonde, legater og offentlige puljer på Legathåndbogen.dk.

Kontakt Underviser

Har du spørgsmål vedrørende kursusindholdet er du velkommen til at kontakte kursets underviser:

Louise Harder Fischer

E: louf@itu.dk

 
Kontakt ITU Professional Courses

Har du praktiske spørgsmål vedrørende tilmelding, kursusafholdelse, interesseliste og lignende så kontakt os på:

itupc@itu.dk
 
For yderligere kontaktmuligheder klik her.